“Αν υπάρξουν συνέπειες δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω” (ηχητικό)

an-yparxoun-synepeies-den-boroume-na-tis-paroume-piso-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Σπορ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το οικονομικό και το διοικητικό θέμα: «Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δυο εκστρατείες που βρίσκονται σε εξέλιξη. Η πρώτη είναι η πρωτοβουλία των οργανωμένων μας μέσω της ιστοσελίδας μπορεί να καταθέσει την εισφορά του για να εξυπηρετηθεί το δάνειο του γηπέδου. Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από το οργανωμένο μας σύνολο και ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων που συγκινεί και δίνει ανάσες σε όσους δίνουν την προσπάθεια για να μην υπάρξει πρόβλημα με το σπίτι του κάθε Ανορθωσιάτη. Το δεύτερο που απειλεί με σοβαρότητα συνέπειες, είναι με τις οφειλές της ποδοσφαιρικής ομάδας και με οφειλές των ποδοσφαιριστών. Είναι μεγάλο το ποσό, που ξεπερνά το 1,000,000 εκατομμύριο και πρέπει να μαζευτεί άμεσα. Έχουν ήδη ανακοινωθεί ήδη κάποιες εκστρατείες. Το πιο άμεσο είναι η προπληρωμή των εισιτήριων διάρκειας στα 100 ευρώ. Το ποσό αυτό, όποιος μπορεί να το δώσει άμεσα και αυτό θα αφαιρείται από το ποσό της επόμενη σεζόν για το εισιτήριο διαρκείας. Αυτή η βοήθεια γίνεται μέσα από την ροή χρημάτων και ευκολύνεται και η προσπάθεια εκκρεμοτήτων που δεν θέλει να κινδυνεύει η ομάδα. Αν υπάρξουν συνέπειες δεν μπορούμε να τις πάρουμε πίσω, δηλαδή να αναιρεθούν οι αποφάσεις. (Πχ εμπάργκο μεταγραφών)». 

Για τι προσπάθειες εξευρέσεις πόρων-ατόμων: «Δεν υπάρχει κανένας που δεν είναι ενήμερος. Το ποσό που μαζεύεται για το γήπεδο.. πάει στο γήπεδο. Όλοι θέλουν να βρεθούν οι λύσεις τόσο για να προχωρήσει η Ανόρθωση και να δημιουργηθεί μια ομάδα που να διεκδικήσει πράγματα. Πρέπει να αποφύγουμε τις συνέπειες».

Προκύπτει ενδιαφέρον στο διοικητικό: «Η γενική συνέλευση στις 10 του Μάη είναι προγραμματισμένη. Επόμενη Τρίτη λήγουν οι υποψηφιότητες. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει και αναμένουμε τις εξελίξεις».

Για τους ποδοσφαιριστές και τις οφειλές: «Οι οφειλές αποτελούν πολλά ζητήματα. Είναι συνολικό ζήτημα. Δεν τελειώνουν οι ανάγκες αν περάσουμε τα κριτήρια. Ο διακανονισμός πρέπει να πληρώνεται. Το πρόβλημα είναι άμεσο και γίνεται καθημερινή μάχη για να κλείσουν οι υποθέσεις θέλουμε την βοήθεια του κόσμου για να γίνει άμεση λύση. Είναι σε εξέλιξη και η προπώληση των εισιτηρίων για να αγοράσουν ξανά τα διαρκείας για να φτιάξουμε ένα sold out απέναντι στον Άρη για το κίνητρο μας την αγάπη προς την Ανόρθωση».

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.