Αβραάμ: “Θέλουμε ο κόσμος να δείξει τον δρόμο, κάνουμε αγώνα για εξεύρεση χρημάτων”

avraam-theloume-o-kosmos-na-deixei-ton-dromo-kanoume-agona-gia-exevresi-chrimaton Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του μέλους της διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου μας, Σάββα Αβραάμ, πριν τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ για την 35η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο οποίος έληξε στο ισόπαλο 1-1.

Πιο κάτω οι δηλώσεις:

Παραιτήθηκε η διοίκηση και επικυρώθηκε η διοικούσα επιτροπή. Στήσαμε γιγαντοοθόνη στο Παπαδόπουλος για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο ενέργειες, το sold out στο παιχνίδι με τον Άρη. Δυστυχώς δεν προέχει το αγωνιστικό κομμάτι, η Ανόρθωση θέλει άμεσα χρήματα. Ο κόσμος στο τέλος θα σώσει την ομάδα και κανένας άλλος. Θέλουμε ο κόσμος να δείξει τον δρόμο, κάνουμε αγώνα για εξεύρεση χρημάτων. Θέλω να πω στον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές, στην τεχνική ηγεσία ένα τεράστιο συγνώμη. Εμείς ως διοικούσα επιτροπή θα αναλύσουμε κάθε σεντ πριν μπει στην Ανόρθωση από που έρχεται.

Εμείς από την πρώτη μέρα προσπαθούμε να βοηθήσουμε, να μάθουμε από τα λάθη μας. Ο Φοίνικας αναγεννάτε από τις στάχτες του. Εκεί θέλουμε να βλέπουμε την Ανόρθωση το ίδιο και ο μεγάλος της κόσμος. Υπάρχει εικόνα αλλά δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε το ποσό, είναι μεγάλο και οι ανάγκες άμεσες. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος θα δείξει τον δρόμο γιατί στερείται από το εισόδημά τους και να βοηθήσουν και επιφανείς Ανορθωσιάτες. Η Ανόρθωση δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ από τον κόσμο της.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.