Χριστοφόρου: “θα γίνει μια εκστρατεία έτσι ώστε να αντληθούν έσοδα με διάφορους τρόπους” (ηχητικό)

christoforou-tha-ginei-mia-ekstrateia-etsi-oste-na-antlithoun-esoda-me-diaforous-tropous-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Σπορ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου, για την χθεσινή Γενική Συνέλευση και για όλη την επικαιρότητα γύρω από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή Συνέλευση: «Η προσέλευση των μελών ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών. Τα μέλη έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα των στιγμών και την ανάγκη για συσπείρωση. Έγινε ενημέρωση από τον πρόεδρο για όλα. Τα μέλη είχαν την ευκαιρία να κάνουν ερωτήσεως και δικές τους εισηγήσεις. Αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα συνέλευση στις 24 του μήνα. Μέχρι τότε θα γίνει μια εκστρατεία έτσι ώστε να αντληθούν έσοδα με διάφορους τρόπους για να καλυφθούν διάφορες άμεσες υποχρεώσεις».

Αν είναι τα δυο εκατομμύρια ο στόχος: «Δεν έχει τεθεί συγκεκριμένος στόχος. Σαφώς είναι μεγάλο το ποσό το οποίο απαιτείται. Αυτή η εκστρατεία γίνεται για να μην χρειαστεί να καταφύγει η ομάδα σε δανεισμό».

Για το θέμα των μετοχών: «Τα μέλη έτυχαν ενημέρωσης αλλά επί του παρόντος δεν θα κάνουμε δημόσια τοποθέτηση για αυτό το θέμα».

Για την απουσία των Χαμπουλά και Πουλλαΐδη από τη Συνέλευση: «Είναι κάτι που μπορούν να το απαντήσουν μόνο οι ίδιοι. Δεν μπορώ να ξέρω τον λόγο γιατί δεν ήταν εκεί ο οποιοσδήποτε».

Για τις επιστολές που έστειλαν ποδοσφαιριστές για τα δεδουλευμένα τους: «Δόθηκε ενημέρωση επί τούτου στα μέλη. Υπάρχουν σε εξέλιξη επαφές. Είναι σε εξέλιξη μια διαδικασία για αυτό το θέμα».

Για τη μεγάλη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε πει πως η ομάδα δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Η ομάδα μας επιβλήθηκε καθαρά του ΑΠΟΕΛ στο παιχνίδι της Κυριακής. Παρά το μειωμένο βαθμολογικό κίνητρο, το αγωνιστικό δεν έχει αλλάξει καθόλου. Αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι με την Ομόνοια».

Για την παρουσία του Αρτυματά: «Κάναμε μαύρα μάτια να τον δούμε όμως ποτέ δεν έχουμε ξεχάσουμε ποιος είναι ο Κωστάκης Αρτυματάς. Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα».

Για τα δεδομένα ενόψει Ομόνοιας: «Επιστρέφει ο Τιουνέ, θα απουσιάζει ο Αρτυματάς. Εκτός θα είναι και ο Ιωάννου».

Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό πιο κάτω:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.