Καυστική ανακοίνωση από την ομάδα μας: “Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν θα διστάσει στιγμή να αποσύρει άμεσα την ομάδα από αυτό το θέατρο του παράλογου”

kafstiki-anakoinosi-apo-tin-omada-mas-to-dioikitiko-symvoulio-den-tha-distasei-stigmi-na-aposyrei-amesa-tin-omada-apo-afto-to-theatro-tou-paralogou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα καλαθοσφαίρισης της ομάδας μας μετά και την χθεσινή κάκιστη διαιτησία στον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κίτιον για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Διαβάστε την πιο κάτω:

𝚨𝚴𝚨𝚱𝚶𝚰𝚴𝛀𝚺𝚮 𝚫𝚺 𝚨𝚴𝚶𝚸𝚯𝛀𝚺𝚰𝚺 𝚨𝚳𝚳𝚶𝚾𝛀𝚺𝚻𝚶𝚼 𝚱𝚨𝚲𝚨𝚯𝚶𝚺𝚽𝚨𝚰𝚸𝚨𝚺

Καταρχήν θα θέλαμε να συγχαρούμε την ομάδα της ΑΕΚ Λάρνακας για την μεγάλη της νίκη στον χθεσινοβραδινό αγώνα με την οποία κάλυψε την απαιτούμενη διάφορα πόντων, ούτως ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση με το πέρας της 2ης φάσης του πρωταθλήματος.

Μια νίκη που προήλθε μετά από ένα δυνατό αγώνα υψηλής έντασης, με πολλές επαφές και δυνατές μονομαχίες σε όλο το γήπεδο, και γενικότερα ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, το οποίο δυστυχώς δεν παίχτηκε επί ίσης όροις.

Ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα αλλοιώθηκε από τη διαιτησία με αλλοπρόσαλλες υποδείξεις και ετεροβαρή αντιμετώπιση εναντίον της ομάδας μας. Πως να αιτιολογήσουμε διαφορετικά τις 40 κερδισμένες βολές της ΑΕΚ έναντι 23 της δικής μας ομάδας, και τις 5(!!!) αποβολές παικτών μας με 5 φάουλ;

Σε ένα αγώνα που οι άμυνες των παικτών ήταν το κλειδί για τη νίκη οι δικοί μας παίκτες είχαν διαφορετική αντιμετώπιση από αυτούς του αντιπάλου.

Η Διοίκηση της ομάδας μας επί αρκετούς μήνες προσπάθησε με διάφορους τρόπους να διασφαλίσει τη δίκαιη και χωρίς παρεμβάσεις διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Φαίνεται ότι οι προσπάθειες αυτές έπεσαν στο κενό. Κάναμε και στο παρελθόν καταγγελίες για πλημμελής διαιτησίες και στον επόμενο αγώνα ορίζονταν οι ίδιοι διαιτητές.

Δυστυχώς κύριοι, δεν έχουμε άλλο τρόπο να βοηθήσουμε στην δημιουργία συνθηκών που να επιτρέπουν επενδύσεις χρημάτων και κόπων για το άθλημα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν θα διστάσει στιγμή να αποσύρει άμεσα την ομάδα από αυτό το θέατρο του παράλογου που εμπαίζει την νοημοσύνη τόσο εμάς όσο και του μεγάλου κόσμου της Ανόρθωσης Αμμόχωστου σε περίπτωση που οι ενέργειες που θα ακολουθήσουν, από όλους τους αρμόδιους, δεν μας πείσουν ότι το πρωτάθλημα αυτό θα τελειώσει δίκαια.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.