“Καλώ όλους τους πρώην προέδρους, παλιούς παράγοντες..να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν”

kalo-olous-tous-proin-proedrous-palious-paragontes-na-erthoun-konta-kai-na-voithisoun Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα 24sports.com.cy παραχώρησε το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Συλλόγου μας, Μιχάλης Νεοφύτου σχετικά με τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και το ποσό που πρέπει να μαζευτεί άμεσα τις επόμενες μέρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Μετά την παραίτηση και αποχώρηση του Ανδρέας Σάντη και της διοίκησης του, έχει συσταθεί μία επιτροπή που αποτελείται από γνήσιους Ανορθωσιάτες που έχουμε ως μέλημα μας μόνο την οικονομική υγεία του σωματείου μας. Για αυτό και κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, είναι πολύ καλή η προσπάθεια που γίνεται για το γήπεδο και την χαιρετίζουμε εμείς ως επιτροπή, όμως χρειαζόμαστε άμεσα οικονομική ενίσχυση για να περάσουμε τα κριτήρια. Καλώ όλους τους πρώην προέδρους, παλιούς παράγοντες και επιφανείς Ανορθωσιάτες αυτή την ύστατη στιγμή να έρθουν κοντά και να βοηθήσουν το ιστορικότερο σωματείο της Κύπρου. Η Ανόρθωση περνά δύσκολα και ίσως από τις δυσκολότερες στιγμές της ιστορίας της. Αυτή η επιτροπή που έχει οριστεί να είστε σίγουροι, πως θα έχει πλήρης διαφάνεια σε όλα και θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση στα οικονομικά και όχι μόνο, το που πήγε το κάθε σεντ που έδωσε και θα δώσει ο κόσμος της Ανόρθωσης. Δεν είναι ώρα τώρα να αποδώσουμε ευθύνες και να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια, είναι ώρα να σώσουμε την Ανόρθωση μας αν θέλουμε να υπάρχει αύριο. Δεν είναι ώρα των ευθυνών όπως είπα, όμως να είστε σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν όλοι και να αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα μάθει ο κόσμος την αλήθεια και μόνο, όταν τελειώσει αυτό το μαρτύριο και ο γολγοθάς, απλά τώρα δεν είναι η ώρα να κάνουμε λαϊκά δικαστήρια.  Καλούμε τον κόσμο και τον εκλιπαρούμε να στηρίξει τις ενέργειες που ανακοινώθηκαν και που θα ανακοινωθούν για να καλύψουμε το ποσό που χρειαζόμαστε στις αμέσως επόμενες μέρες.

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.