“ο κόσμος είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ξαναβάλει την Ανόρθωση στη σωστή τροχιά”

o-kosmos-einai-i-moni-dynami-pou-borei-na-xanavalei-tin-anorthosi-sti-sosti-trochia Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Σε πλήρη κινητοποίηση το Τμήμα Δρομέων του Συλλόγου μας όπου αυτό το Σαββατοκύριακο οι δρομείς μας έτρεξαν σε Λεμεσό και Μιλάνο.

Σε πλήρη κινητοποίηση το Τμήμα μας.

Όπως κάθε Σαββατοκυρίακο αυτό δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση και όπως κάθε χρόνο το παρόν μας στη Λεμεσό και στον Limassol Marathon ήταν μαζικό και δυναμικό.

Πέραν των 40 δρομέων του Τμήματος μας έτρεξαν σε όλες τις διαδρομές (5χλμ, 10χλμ, 21χλμ, 42χλμ) γεμίζοντας την Λεμεσό με το σήμα της Ανόρθωσης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας.

Σε άλλη χώρα και συγκεκριμένα στο Μιλάνο της Ιταλίας, στον Μαραθώνιο “Wizz Air Milano Marathon”, με τον Φοίνικα στο στήθος έτρεξε ο Γιώργος Αναστασιάδης πετυχαίνοντας εξαιρετικό χρόνο. Ο Γιώργος διέσχισε το Μιλάνο με χρόνο 3 ώρες και 13 λεπτά.

Συγχαρητήρια Γιώργο και κάθε επιτυχία με τον Φοίνικα στο στήθος.

Σε αυτή την δύσκολη χρονική περίοδο που επικρατεί στον Σύλλογο μας, ο κόσμος είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να ξαναβάλει την Ανόρθωση στη σωστή τροχιά. Σε εμάς έλαχε να την αναστήσουμε, σε εμάς έλαχε να την κρατήσουμε, σε εμάς έλαχε να την αναγεννήσουμε.

Θα το κάνουμε! Για 1911 λόγους!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.