Οι δηλώσεις Φτερακίδη και Αργυρού μετά την κλήρωση

oi-diloseis-fterakidi-kai-argyrou-meta-tin-klirosi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Παρών στη διαδικασία της κλήρωσης του Final-4 του Κυπέλλου στο Χάντμπολ ήταν και εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετάσχουν. Από την πλευρά της ομάδας μας ήταν ο Στέφανος Φτερακίδης και ο Ιούλιος Αργυρού.

Πιο κάτω οι δηλώσεις τους:

Στέφανος Φτερακίδης: 
«Να έρθει ο κόσμος να δει το άθλημά μας. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο, και της δικής μας, αλλά και των άλλων ομάδων να παρευρεθεί στο γήπεδο. Έδειξε το χάντμπολ τα τελευταία χρόνια ότι, με τις προσθήκες όλων των ομάδων, γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστικό άθλημα και προσελκύει κόσμο. Θα θέλαμε να έχει κόσμο το γήπεδο, να χειροκροτήσει την ομάδα, να πανηγυρίσει με τον κυπελλούχο που ελπίζουμε να είμαστε εμείς, να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Ελπίζω να διεξαχθεί ένα ωραίο Final 4 μέσα στο ευ αγωνίζεσθαι».

Ιούλιος Αργυρού: 
«Να ευχηθώ με τη σειρά μου σε όλους καλή επιτυχία, να διεξαχθεί ένα Final-4, πραγματική γιορτή για το χάντμπολ. Αυτή τη χρονιά μπορώ να πω ότι διεκδικούν τρεις ομάδες τον τίτλο, εάν εξαιρέσω μόνο τον Προοδευτικό. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Πάφου μετά από αρκετό καιρό έφθασε στο Final-4. Από εκεί και πέρα, επί ίσοις όροις θα διεκδικήσουμε και οι τρεις το τρόπαιο. Εμείς σαν Ανόρθωση έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας. Είναι ένας θεσμός που δεν υπάρχει γυρισμός, όποιος το θέλει περισσότερο θα το δείξει μέσα στο γήπεδο και ο καλύτερος ας κερδίσει. Καλώ τον κόσμο της Ανόρθωσης να έρθει να μας στηρίξει σε ένα ωραίο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, καλώ και όλο τον κόσμο του χάντμπολ και του αθλητισμού γενικότερα να δει τρία παιχνίδια, υψηλής ποιότητας πιστεύω και νομίζω θα ενθουσιαστούν με αυτό τον θεσμό».

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.