Ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση, ξεκινούν ενέργειες για άμεση οικονομική ενίσχυση

oristike-nea-geniki-synelefsi-xekinoun-energeies-gia-amesi-oikonomiki-enischysi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Τελείωσε λίγο πριν τις 21:00 η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Πιο κάτω η ενημέρωση της ομάδας μας για την συνέλευση:

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου που έλαβε χώρα στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος.

Η προσέλευση των μελών υπήρξε αθρόα και η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών σε Συνέλευση του Συλλόγου. Τα μέλη έτυχαν ενημέρωσης από τον Πρόεδρο κ. Ανδρέα Σάντη για όλα τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το Σύλλογο και για τις προτεινόμενες λύσεις από το Δ.Σ. της Εταιρείας. Ακολούθησε συζήτηση και εισηγήσεις από τα μέλη.

Το κλίμα που επικράτησε ήταν ενωτικό με άπαντες να συμφωνούν πως χρειάζονται άμεσες λύσεις στο οικονομικό με τη συνεισφορά όλων των Ανορθωσιατών.

Αποφασίστηκε όπως οριστεί νέα Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 24/4 και ώρα 18:00 στην ίδια Αίθουσα ώστε να γίνει αξιολόγηση των ενεργειών και να συζητηθούν τα επόμενα βήματα.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.