ΠτΔ: “δικαιωματικά φέρουν τον τίτλο του πιο ιστορικού σωματείου της πατρίδας μας”

ptd-dikaiomatika-feroun-ton-titlo-tou-pio-istorikou-somateiou-tis-patridas-mas Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ιστορικής σημασίας δηλώσεις έκανε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκδήλωση που οργάνωσε ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου για τις επετείους 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου.

Ο ΠτΔ έκανε την παραδοχή και δήλωσε δημόσια ότι δικαιωματικά ο Σύλλογος μας φέρει τον τίτλο του ΠΙΟ ιστορικού Σωματείου της πατρίδας μας.

Ενώ στη συνέχεια είπε ότι θα προχωρήσει με τον ΚΟΑ για να γίνουν όσα χρειάζονται για να αναβαθμιστεί το Αντώνης Παπαδόπουλος

Διαβάστε πιο κάτω μερικές από τις δηλώσεις του ΠτΔ και δείτε στο βίντεο ολόκληρη την ομιλία του:

Είναι με μεγάλη τιμή και αισθήματα περηφάνιας που συμμετάσχω στην αποψινή εκδήλωση, εδώ στην προσωρινή έδρα της Ανόρθωσης για να τιμήσουμε τους αγώνες του Ελληνισμού και την προσφορά του Σωματείου όχι μόνο στην Πατρίδα μας αλλά στον Ελληνισμό γενικότερα. Αγώνες με τους οποίους είμαστε περήφανοι και αποτελούν σταθμούς στην ένδοξη Ελληνική ιστορία.

Στους Ανορθωσιάτες ανήκει ένα μεγάλο κάδρο των αγωνιστών της ΕΟΚΑ και δικαιωματικά φέρουν τον τίτλο του πιο ιστορικού σωματείου της πατρίδας μας.

Χωρίς καμία δόση υπερβολής δεν υπάρχει πολίτης σε τούτον τον τόπο και όχι μόνο που να μην αναγνωρίζει την ιστορικότητα του Σωματείου της Ανόρθωσης Αμμοχώστου και να μην θαυμάζει την εκατονταετή και πλέον δράση και προσφορά του. Η Ανόρθωση αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά και εθνικά κεφάλαια του τόπου μας και είμαστε περήφανοι για τη δράση της. Γαλούχησε τους νέους στα ιδανικά της φυλής μας και τίμησε την πατρίδα μας με το αίμα και τους αγώνες των μελών της. Την ίδια στιγμή παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας στα αθλητικά δρώμενα του τόπου μας, διαχρονικά. Εγώ Μακαριότατε δεν έφερα εικόνα μαζί μου, έφερα τον πρόεδρο του ΚΟΑ έτσι ώστε μέσα από το πλαίσιο των σχετικών διαδικασιών, φίλε πρόεδρε της Ανόρθωσης θα προχωρήσουμε με τον ΚΟΑ να συνδράμει ουσιαστικά στις εργασίες που χρειάζονται για το γήπεδο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Επειδή θέλω να είμαι σωστός θα βοηθηθεί η Ανόρθωσις σημαντικά, μαζί με το στάδιο της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού Άχνας.

View this post on Instagram

A post shared by Anorthosis Famagusta Official (@anorthosisfc.official)

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.