Σάντης: “το διοικητικό συμβούλιο είναι ενωμένο και έχει αποκλειστικό σκοπό να μπορέσει να υπερπηδήσει τα προβλήματα”

santis-to-dioikitiko-symvoulio-einai-enomeno-kai-echei-apokleistiko-skopo-na-boresei-na-yperpidisei-ta-provlimata Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Παρέμβαση στην ιστοσελίδα 24sports έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου μας, Ανδρέας Σάντης, αναφορικά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών που έκαναν λόγο για παραίτηση της διοίκησης.

Η τοποθέτησή του:

Δυστυχώς υπάρχει τον τελευταίο καιρό μεγάλος αριθμός δημοσιευμάτων που το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν αναστάτωση στον κόσμο. Δυστυχώς, προέρχονται από συγκεκριμένα μέσα και συγκεκριμένα πρόσωπα. Επειδή έχει φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο θεώρησα σωστό να ξεκαθαρίσω ότι το διοικητικό συμβούλιο είναι ενωμένο και έχει αποκλειστικό σκοπό να μπορέσει να υπερπηδήσει τα προβλήματα. Γίνονται τεράστιες προσπάθειες για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε μια δύσκολη χρονική στιγμή για την Ανόρθωση. Πάνω από όλα είναι η Ανόρθωση, οτιδήποτε άλλο θα ξεκαθαρίσει στη Γενική Συνέλευση στις 24 του μήνα. Όποια δημοσιεύματα που μόνο κακό προκαλούν στην Ανόρθωση, λυπάμαι να πω ότι είναι υποβολιμαία και κακόβουλα.

Το σχετικό ηχητικό:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.