Άκρως επιτυχημένη η εκδήλωση από τα Σωματεία Ποσειδώνα μαζί με τον όμιλο παλαιμάχων Ανόρθωσις Αμμοχώστου

akros-epitychimeni-i-ekdilosi-apo-ta-somateia-poseidona-mazi-me-ton-omilo-palaimachon-anorthosis-ammochostou Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Άκρως επιτυχημένη και με σημαντική παρουσία κόσμου ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσαν τα Εθνικόφρωνα Σωματεία Ποσειδώνα Λάρνακας μαζί με τον όμιλο παλαιμάχων Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

Η εκδήλωση έγινε στην υψηλή παρουσία της ΠτΒ κ. Αννίτας Δημητρίου και του Προέδρου του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου κ. Χρήστου Χατζηστεφάνου. Αποκλειστικό σκοπό είχε δε την οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Ευχαριστούμε όλους όσοι διοργάνωσαν άρτια την εκδήλωση αλλά και όσους στήριξαν με την παρουσία τους και τις εισφορές τους την ομάδα μας. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συλλόγου:

«Τέτοιες εκδηλώσεις όπως η αποψινή, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Όλοι μαζί ενωμένοι, με ασπίδα την Ανόρθωση και τον υπέροχο κόσμο μας θα τα καταφέρουμε!».

Ακολουθεί αυτούσια η ομιλία του Προέδρου του Συλλόγου:

«Με αίσθημα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης βρίσκομαι εδώ μαζί σας στο σωματείο «Ποσειδώνας», που τυγχάνει να είναι οι γειτονιές που μεγάλωσα μετά την τουρκική εισβολή του 1974.

Απόψε, με τη μαζική παρουσία σας, δίνουμε ένα δυνατό μήνυμα προς όλους ότι η Ανόρθωση ήταν είναι και θα είναι πρωτοπόρα και πρωταγωνίστρια σε όλους τους τομείς, ως προστάζει η ιστορία μας, ως το πιο ιστορικό σωματείο του τόπου.

Καταφέραμε όλοι μαζί να σώσουμε την προσωρινή μας έδρα, το δεύτερο μας σπίτι, το Αντώνης Παπαδόπουλος. Έχουμε ιερή υποχρέωση να προσφέρουμε όπως μπορούμε στο δύσκολο έργο των ημερών.

Το 1974 η Ανόρθωση ήταν αυτή που μας κράτησε όλους ζωντανούς, που μας θύμισε τις ρίζες μας, τώρα είναι η σειρά μας να της το ανταποδώσουμε. Η Ανόρθωση δεν είναι απλά μια ομάδα. Αντιπροσωπεύει επάξια την αγαπημένη μας πόλη, την Αμμόχωστο. Την επαρχία μας, τα σπίτια μας. Το εφαλτήριο έκφρασης του άσβεστου πόθου για επιστροφή στα πατρογονικά μας εδάφη.

Με αυτά πρέπει να γαλουχήσουμε τις νέες γενιές, να παραδώσουμε παρακαταθήκη στα παιδιά μας. Να είναι περήφανα για τις ρίζες τους, την ομάδα τους, το Σύλλογό μας.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ’ την καρδιά μου όλους τους συντελεστές της αποψινή εκδήλωσης για τη συγκινητική παρουσία και προσφορά. Τέτοιες εκδηλώσεις όπως η αποψινή, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Όλοι μαζί ενωμένοι, με ασπίδα την Ανόρθωση και τον υπέροχο κόσμο μας θα τα καταφέρουμε! Αυτοί που επέλεξαν το Φοίνικα για έμβλημα της ομάδας ίσως πρόβλεψαν τις δοκιμασίες που θα αντιμετωπίσουμε με γνώμονα ότι ο Φοίνικας πάντα αναγεννάται μέσα από τις στάχτες του».

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.