“έχουν ξεκινήσει και οι εκστρατείες εκτός διαδικτύου όπως επισκέψεις σε χωριά, σε επιχειρήσεις ή μεμονωμένα άτομα”

echoun-xekinisei-kai-oi-ekstrateies-ektos-diadiktyou-opos-episkepseis-se-choria-se-epicheiriseis-i-memonomena-atoma Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ενημέρωση προς τον κόσμο ανάρτησε πριν λίγο το οργανωμένο μας σύνολο για τις δράσεις και τα νέα από την προσπάθεια που γίνεται για την εξόφληση του δανείου της κτηματικής του Σταδίου “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Πιο κάτω η ανάρτηση:

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΠΡΑΞΕΙΣ – ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Με αυτά και με αυτά έχουμε ξεπεράσει τις 650,000 χιλιάδες κάτι το οποίο συνεπάγεται στο 65%+ του στόχου που είχαμε θέσει εξαρχής. Όλα αυτά τα έχετε επιτύχει ΕΣΕΙΣ ο κόσμος της ομάδας μας, τα έχει πετύχει η πρωτοβουλία των κινήσεων από τον σύνδεσμο, έχει απήχηση από φιλάθλους άλλων ομάδων από Σεβασμό προς την Ανόρθωση. Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί όμως με την διαφάνεια, την αποφασιστικότητα και την αμεσότητα, κάτι που για χρόνια αγνοείτο.

Σε συνέχεια των κινήσεων μας θέλουμε να ενημερώσουμε ότι έχουν ξεκινήσει και οι εκστρατείες εκτός διαδικτύου όπως επισκέψεις σε χωριά, σε επιχειρήσεις ή μεμονωμένα άτομα που αδυνατούν να το πράξουν μέσω διαδικτύου. Να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις (απεικονίζεται στην φωτογραφία της ανακοίνωσης). Οι συγκεκριμένες αποδείξεις φέρουν την πιστοποίηση «Διά Εισφορά για την Σωτηρία του Αντώνης Παπαδόπουλος» και ο κόσμος να ζητά όπως την παραλάβει. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία με τις αποδείξεις η οποία ακολουθείται κατά γράμμα για αποφυγή λαθών.

Επίσης έχουν οριστεί άτομα ανά επαρχία για όποιον θέλει να επικοινωνήσει για να εισφέρει και μπορεί να το πράξει στα πιο κάτω τηλέφωνα :

Επ. Λάρνακας – 96410586
Επ. Λεμεσού – 97635550
Επ. Ελ. Αμμοχώστου – 99088558 & 99715689
Επ. Λευκωσίας – 97745992

Τέλος οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι ο σύνδεσμος έχει προγραμματισμένη συνάντηση με την Κτηματική εταιρεία για να δούμε τι άλλες κινήσεις έχουν γίνει αλλά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες. Όπως είχαμε υποσχεθεί θα ενημερώνουμε για την πρόοδο των εξελίξεων και αυτό θα συνεχίσουμε να πράττουμε. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση με το πέρας της συνάντησης.

Καλή Ανάσταση σε όλο το κόσμο, καλή Ανάσταση για την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας.

Προς το παρών ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ :
https://antonispapadopoulos.com/

𝜫𝛦𝛲𝛨𝛷𝛢𝛮𝛪𝛢
𝜜𝛮𝛢𝛭𝛮𝛨𝛮𝛦𝛪𝛴
𝜫𝛢𝛲𝛢𝛫𝛢𝛵𝛢𝛩𝛨𝛫𝛨

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.