Εισφορά της τάξης των 20 χιλιάδων από τον Αντώνη Μικελλίδη

eisfora-tis-taxis-ton-20-chiliadon-apo-ton-antoni-mikellidi Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ακόμα μία μεγάλη εισφορά της τάξης των €20.000 έγινε στην πλατφόρμα του antonispapadopoulos.com αυτή τη φορά από τον Αντώνη Μικελλίδη, “ισοφαρίζοντας” τη χθεσινή του Αντρέα Πουλλαΐδη.

Ο Άνθρωπος που μαζί με άλλους επιχειρηματίες έφερε ξανά στη ζωή το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας πριν περίπου 10 χρόνια και αφιέρωσε πολλές ώρες αλλά και χρήμα στο τμήμα, κατέθεσε σήμερα την εισφορά του για τη διάσωση του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος. Ο Αντώνης σήμερα εάν και εφόσον εγκριθεί ο συνδυασμός του Χρίστου Χατζηστεφάνου από τη Γενική Συνέλευση, θα είναι ένας εκ των αντιπροέδρων του Συλλόγου μας.

antonispapadopoulos.com

Το ποσό που έχει μαζευτεί μέχρι στιγμής στο antonispapadopoulos.com πέρασε τις 884.000 ευρώ με περισσότερες από 4700 εισφορές. Ο στόχος του ενός εκατομμυρίου είναι πάρα πολύ κοντά. Συνεχίζουμε να κοινοποιούμε την πλατφόρμα που έγινε από τους ΜΑΧΗΤΕΣ και να προτρέπουμε γνωστούς φίλους και συγγενείς να συνεισφέρουν έστω και με το ελάχιστο!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.