Γιάννης Νικολάκη διετίας!

giannis-nikolaki-dietias Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Με τον Γιάννη Νικολάκη στην τεχνική της ηγεσία θα πορευθεί η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου ανακοινώνει τη σύναψη διετούς συνεργασίας με τον Ελλαδίτη τεχνικό. Πολύ σύντομα θα επιστρέψει στην Κύπρο για νέες συναντήσεις με τη διοίκηση του Τμήματος και τις πετοσφαιρίστριες της Ομάδας για την ανάλυση του πλάνου δουλειάς του για τη νέα σεζόν.

Ο κος Νικολάκης είναι ευρύτατα γνωστός στο χώρο του βόλεϊ στην Κύπρο. Διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Κύπρου Γυναικών για δύο χρόνια (2017-2019), καθώς επίσης και τεχνικός σύμβουλος στην ανάπτυξη του κυπριακού βόλεϊ. Ήταν επίσης προπονητής στην Ολυμπιάδα Νεάπολης από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Γιάννης Νικολάκης είναι ρέκορντμαν στο Βόλεϊ Γυναικών της Ελλάδας με την κατάκτηση επτά πρωταθλημάτων και τεσσάρων κυπέλλων. Διετέλεσε προπονητής του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Παναθηναϊκού, του Ιωνικού Ν.Φ., της Ε.Α. Πατρών, του Πανελλήνιου, της Θέτιδας και του Μαρκόπουλου. Για πολλά χρόνια ήταν προπονητής στην Εθνική Ελλάδος Γυναικών. Διετέλεσε, επίσης, προπονητής στη Λοκομοτίβ Μπιλετσέρι του Αζερμπαϊτζάν.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καλωσορίζει τον Γιάννη Νικολάκη και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.