Ιωάννου: “Να επιστραφούν ποιας αξίας μετοχές; Το διαγραφώ χρέη είναι πυροτέχνημα”

ioannou-na-epistrafoun-poias-axias-metoches-to-diagrafo-chrei-einai-pyrotechnima Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Super Sport FM 104.0, μίλησε ο πρώην διοικητικός παράγοντας της Ανόρθωσης, Γιάννης Ιωάννου.

Αναφέρθηκε στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μας, στα άτομα που μπορούν να «σώσουν» τον σύλλογο, όπως και στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών…

Πιο κάτω όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά: «Έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, ή τις μη εξελίξεις στο αγαπημένο μας σωματείο. Έχω την πεποίθηση πως γίνονται προσπάθειες προς τη λανθασμένη κατεύθυνσή. Υπάρχει μια συμφωνία μεταξύ του Σωματείου και της εταιρείας. Αυτή η συμφωνία τελειώνει σήμερα. Είτε το θέλουμε είτε όχι, αυτή η εταιρεία δυστυχώς έχει αποτύχει οικτρά. Δεν είναι μόνο τα οικονομικά αποτελέσματα. Είναι και το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει παίκτες. Πρέπει πρώτα από όλα να πούμε ότι αυτή η εταιρεία έχει μηδενική αξία. Αν δώσει ο κ. Πουλλαϊδης τις μετοχές, αυτό δε σημαίνει τίποτα. Επομένως, ποιο είναι το χατίρι που γίνεται προς το σωματείο; Να επιστραφούν ποιας αξίας μετοχές; Το διαγραφώ χρέη είναι πυροτέχνημα. Διαγραφεί χρέη από τη δική του εταιρεία που έχει μηδενική αξία;».

Τι πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση: «Να πάρει το σωματείο τις τύχες του ποδοσφαιρικού τμήματος. Το δεύτερο, να κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που έχουν δημιουργήσει αυτή τη κατάσταση. Σε οποιαδήποτε εταιρεία, αυτές οι ευθύνες δεν διαγράφονται. Υπάρχουν και θα πρέπει να πληρωθούν από αυτούς που έχουν την ευθύνη. Το σύνθημα ότι πρέπει να είμαστε ενωμένοι, είναι δεδομένο. Το ότι η Ανόρθωση πρέπει να σωθεί, λαμβάνοντας τα σωστά δεδομένα, είναι άλλο πράγμα».

Για τα άτομα που πρέπει να αναλάβουν και οι οικονομικές απαιτήσεις: «Υπάρχουν άτομα εξαίρετα που μπορούν να σώσουν το σωματείο. Σκέφτονται το καλό της Ανόρθωσης και όχι το δικό τους. Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα για να αναλάβουν. Εάν αυτοί οι άνθρωποι ξέρουν ότι από αυτά τα 10-12 εκατομμύρια που οφείλει η Ανόρθωση και χρειάζεται η ομάδα άμεσα 3-4 εκατομμύρια, θα βρεθούν αυτά τα λεφτά από αυτούς τους ανιδιοτελής Ανορθωσιάτες. Οι Μαχητές σώσανε το γήπεδο. Θα μας το έπαιρναν. Αυτό μπορεί να γίνει και με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά πρέπει να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Είναι δυνατόν να έχω μια εταιρεία, να τα έχω κάνει μαντάρα και να λέω, “οκ μεταβιβάζω τις μετοχές και πάω σπίτι μου;”».

Για τα λάθη που έγιναν: «Πως μπορώ να είμαι ήσυχος. Άτομα ανανέωναν συμβόλαια για 2-3 χρόνια χωρίς να υπάρχει οικονομική υγεία. Και δεν άκουσα ένα συγνώμη. Είναι δυνατόν να έχει καταπνιγεί ένας οργανισμός όπως η Ανόρθωσης και να μην έχει ακουστεί ένα συγνώμη;».

Ποιοι μπορούν να σώσουν τον σύλλογο: «Την Ανόρθωση μπορεί να τη σώσει ο κόσμος της και μια ομάδα ανιδιοτελών Ανορθωσιατών που ήδη ενημερώνουμε ότι ενεργοποιούνται. Τους γνωρίζω προσωπικά και τους εμπιστεύομαι».

Ηχητικό:

Πηγή: sport-fm.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.