Οκκάς: “η Ανόρθωση ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ”

okkas-i-anorthosi-itan-einai-kai-tha-einai-panta-edo Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιαννάκης Οκκάς, παραχώρησε δηλώσεις στη διάσκεψη τύπου με το τέλος του τελευταίου αγώνα του πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη.

Δείτε αναλυτικά πιο κάτω:

Ο Άρης κέρδισε δίκαια… Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε είναι να διαχειριστούμε τα θέματα τα δικά και όπως είδατε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν σηκώνει κριτική το παιχνίδι αυτό. Όσοι αγωνίστηκαν σήμερα προσπάθησαν για το καλύτερο και αυτό έχει σημασία για την Ανόρθωση αυτή τη στιγμή. Τελειώνει ένα πρωτάθλημα που μας βρίσκει σίγουρα πολύ προβληματισμένους για την επόμενη μέρα.

Αυτό που καταφέραμε τους τελευταίους δύο μήνες δεν ήταν η νίκη σε κάθε παιχνίδι με τα προβλήματα που μας ταλάνιζαν. Ήταν πολύ δύσκολο, όμως, υποσχεθήκαμε να μπαίνουμε σε όλα παιχνίδια με πάθος, δύναμη και να κρατήσουμε την περηφάνια και την ιστορία της Ανόρθωσης ψηλά. Αυτό νομίζω το έκανα όλα τα παιδιά.

Θέλω να εκφράσω συγχαρητήρια στα παιδιά και την αγάπη μου για όσους προσπάθησαν για το καλύτερο αυτής της ομάδας σε αυτές τις στιγμές. Ν’ απολογηθούμε και να ζητήσουμε συγνώμη στον κόσμο, ο οποίος αυτή τη στιγμή κάνει μια τεράστια προσπάθεια και φέρνει εις πέρας έναν στόχο για το γήπεδο.

Για τη νέα σεζόν να ξεκινήσουμε προσγειωμένα, ταπεινά και να θέσουμε πραγματικούς στόχους. Το μήνυμα είναι ότι η Ανόρθωση ήταν, είναι και θα είναι πάντα εδώ.

Πηγή: kerkida.net

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.