Πολύ κοντά στις 600.000 ευρώ η προσπάθεια για το ΠΑΠ

poly-konta-stis-600-000-evro-i-prospatheia-gia-to-pap Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Συνεχίζει να τρέχει με γοργούς ρυθμούς η πρωτοβουλία των ΜΑΧΗΤΩΝ για να μαζευτεί το ποσό του ενός εκατομμυρίου και να εξοφληθεί πλήρως το δάνειο της κτηματικής που είναι υποθηκευμένο το “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Μέχρι στιγμής όπως μπορείτε να δείτε και στο antonispapadopoulos.com μαζεύτηκε ένα ποσό πολύ κοντά στα 600,000 ευρώ!

Η ανταπόκριση όλου του κόσμου, ανεξαρτήτου ομάδας, ήταν συγκλονιστική από την πρώτη ημέρα και συνεχίζει να είναι. Περισσότερες από 3500 εισφορές έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Ξέρουμε ότι οι Ανορθωσιάτες είναι πολύ περισσότεροι από αυτόν τον αριθμό. Είναι στο χέρι όλων εμάς να πείσουμε και άλλους γνωστούς να συμβάλουν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται μέσω του antonispapadopoulos.com. Έστω και η ελάχιστη εισφορά που επιτρέπει το σύστημα που είναι τα 50 ευρώ είναι σημαντική και θα βοηθήσει σημαντικά στην επίτευξη του στόχου!

Συνεχίζουμε να κοινοποιούμε παντού την ιστοσελίδα antonispapadopoulos.com. Ο στόχος του εκατομμυρίου δεν είναι ακατόρθωτος, φτάνει να συνεχίσουμε όλοι να δουλεύουμε για αυτό!

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.