Τουρνουά από το τμήμα Πετοσφαίρισης Γυναικών για τη διάσωση του ΠΑΠ

tournoua-apo-to-tmima-petosfairisis-gynaikon-gia-ti-diasosi-tou-pap Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Το δεύτερο μας σπίτι, το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος μας χρειάζεται.

Ως Τμήμα Πετοσφαίρισης Γυναικών της Ανόρθωσις Αμμοχώστου, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από αυτή την τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε από το οργανωμένο σύνολο της Ομάδας μας, για εξεύρεση του ποσού που χρειάζεται, ώστε να αποπληρωθεί το χρέος και να γλυτώσουμε το γήπεδο μας.

Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε ενεργά στην προσπάθεια, με τη διοργάνωση τουρνουά Πετοσφαίρισης, στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο στην Αγλαντζιά, με τα χρήματα που θα μαζευτούν τόσο από τις συμμετοχές, όσο και από τυχόν εισφορές, να κατατεθούν στο λογαριασμό για το Αντώνης Παπαδόπουλος.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου, από τις 15:00 το απόγευμα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτως αν έχει ή όχι ενασχοληθεί με το άθλημα.

Κάθε ομάδα πρέπει να απαρτίζεται από τουλάχιστον έξι άτομα.

Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα ανέρχεται στα 60 ευρώ.

Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11 Μαΐου στο τηλέφωνο 99011886. (Κάθε ομάδα πρέπει να καθορίσει το όνομα της, για σκοπούς σωστής λειτουργίας του τουρνουά).

Παράλληλα, θα βάλουμε για δημοπρασία μια αγωνιστική φανέλα της Πετοσφαιρικής ομάδας, από όλες τις πετοσφαιρίστριες και με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν για τον ίδιο σκοπό.

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.