Χριστοφόρου: “Ξεκίνησαν οι διεργασίες ούτως ώστε να υπάρξουν σύντομα νέα” (ηχητικό)

christoforou-xekinisan-oi-diergasies-outos-oste-na-yparxoun-syntoma-nea-ichitiko Ακολουθήστε Τα νέα του Φοίνικα και στο Google Newsgoogle-news

Στον Σπορ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Δημήτρης Χριστοφόρου για την επικαιρότητα γύρω από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή Γενική Συνέλευση και την έγκριση της συμφωνίας για τη μεταβίβαση των μετοχών: «Ήταν πολύ σημαντική η χθεσινή μέρα. Να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όσους παρευρέθηκαν, ήταν πέραν των 210 ατόμων. Έγινε μια πολιτισμένη συζήτηση, με τις απορίες των μελών να απαντώνται από τους ειδικούς. Με 93.4% πέρασε η συμφωνία. Με τη συμφωνία καθίσταται ο σύλλογος μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Η οικογένεια Πουλλαΐδη αποποιείται όλο το ποσό που καταγράφεται στα βιβλία. Ουσιαστικά ολοκληρώνεται η μετοχική παρουσία του στην την εταιρεία».

Για την επιτροπή διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Ορίστηκε τετραμελής επιτροπή που θα τρέξει το ποδοσφαιρικό τμήμα για να τρέξει τάχιστα ο προγραμματισμός. Είναι η στιγμή να ξεκινήσομε να μιλάμε για προπονητές και παίκτες. Ξεκίνησαν οι διεργασίες ούτως ώστε να υπάρξουν σύντομα νέα».

Για το μπάτζετ: «Είναι κάτι που θα διαφανεί στην πορεία, βλέποντας το αποτέλεσμα των εκστρατειών, τις χορηγίες κτλπ. Είναι δεδομένο ότι το μπάτζετ θα είναι δραστικό μειωμένο σε σχέση με πέρσι αλλά τα ακριβή νούμερα θα προκύψουν στην πορεία».

Για τον Πριέτο: «Διατηρεί κανονικά συμβόλαιο με την ομάδα».

Για τον προπονητή: «Δεν έχουμε ακόμα κάποια απόφαση. Είναι από τις αποφάσεις που δεν θα αργήσουν».

Για τον Κορέια: «Ο ποδοσφαιριστές έχει εκφράσει την πρόθεση να αποχωρήσει. Είμαστε σε επαφές μαζί του, δεν υπάρχει κατάληξη ακόμα. Θεωρούμε ότι θα υπάρξει κατάληξη».

Για τον στόχο της Ανόρθωσης τη νέα χρονιά: «Οι απαντήσεις θα δοθούν στην πορεία και κυρίως μέσα από τη συλλογική προσπάθεια που θα γίνει στο οικονομικό κομμάτι».

Για τις προσφυγές: «Είναι ένα από τα πολλά θέματα που υπάρχουν και το τρέχουν κανονικά οι αρμόδιοι».

Πιο κάτω το ηχητικό:

Πηγή: 24sports.com.cy

Copyrights foinikasnews.com 2021-2024, All Rights Reserved.